[Bug][E][✓] Text in previews appears twice

All discussions regarding the AAOv6 Beta, be it bug reports or suggestions, should be posted in this section.

Modérateur: EN - Forum Moderators

[Bug][E][✓] Text in previews appears twice 

Message par GanonZD » Mer Sep 19, 2012 9:07 pm

I've found a bug that causes the preview text in the screen editor to be displayed twice. It can be reproduced this way:
  • Create two frames, then merge them.
  • Add a speaking character, visible on the screen while talking.
  • Write some text in the text field.
  • Now open the screen editor. The text is then displayed twice.

Also, there is another bug related to the screen editor: If you add a frame and write something (but without choosing a talking character), then the preview text in the screen editor appears instantly. No typing sounds, nothing.
Ganon er kommt zum Dorf.
Avatar de l’utilisateur
GanonZD
 
Message(s) : 523
Inscription : Dim Août 09, 2009 5:59 pm
Genre: Masculin
Langues parlées: English, Danish, German, a tiny bit French

Re: [Bug][E] Text in previews appears twice 

Message par Meph » Mer Sep 19, 2012 10:31 pm

I've come across this bug as well, but I've never understood why it happens.
Avatar de l’utilisateur
Meph
 
Message(s) : 13439
Inscription : Lun Nov 10, 2008 10:07 pm
Localisation : Probably Disneyland Paris... or the UK
Genre: Masculin
Langues parlées: English

Re: [Bug][E] Text in previews appears twice 

Message par Unas » Mer Sep 19, 2012 11:06 pm

GanonZD a écrit :Also, there is another bug related to the screen editor: If you add a frame and write something (but without choosing a talking character), then the preview text in the screen editor appears instantly. No typing sounds, nothing.

Actually, that's what's meant to happen for all frames.
I thought having the animation, and more importantly the sound, play each time you opened the screen editor was annoying, so I switched it to instant typing mode.

As for the text displayed twice, it's definitely a bug, I'll have a look at this.
ImageImageImage
If knowledge can create problems, it is not through ignorance that we can solve them.
Si le savoir peut créer des problèmes, ce n'est pas l'ignorance qui les résoudra. ( Isaac Asimov )
Avatar de l’utilisateur
Unas
Admin / Site programmer
 
Message(s) : 8787
Inscription : Mar Juil 10, 2007 4:43 pm
Genre: Masculin
Langues parlées: Français, English, Español

Re: [Bug][E] Text in previews appears twice 

Message par GanonZD » Mer Sep 19, 2012 11:13 pm

Unas a écrit :Actually, that's what's meant to happen for all frames.
I thought having the animation, and more importantly the sound, play each time you opened the screen editor was annoying, so I switched it to instant typing mode.

As for the text displayed twice, it's definitely a bug, I'll have a look at this.


This is entirely subjective, but I actually liked it the way it was. Most importantly it was easy to judge how long pauses and typing times were. You rarely have to open the same screen editor more than once, so to me, it's not annoying at all. But I do understand what you mean. :-)

But anyway, if it's not meant to happen, I hereby report that it does happen. :-)
Ganon er kommt zum Dorf.
Avatar de l’utilisateur
GanonZD
 
Message(s) : 523
Inscription : Dim Août 09, 2009 5:59 pm
Genre: Masculin
Langues parlées: English, Danish, German, a tiny bit French

Re: [Bug][E][✓] Text in previews appears twice 

Message par Enthalpy » Jeu Août 11, 2016 6:59 pm

I wish I had known about this topic earlier.

It may have taken four years, but I have this fixed on my local machine! I'll have the fix uploaded to the open-source version today.
[D]isordered speech is not so much injury to the lips that give it forth, as to the disproportion and incoherence of things in themselves, so negligently expressed. ~ Ben Jonson

Current AAO Development Priority: Issue #94: Grayscale Mode
Avatar de l’utilisateur
Enthalpy
Community Manager
 
Message(s) : 4368
Inscription : Mer Jan 04, 2012 4:40 am
Genre: Masculin
Langues parlées: English, limited Spanish


Retour vers AAOv6 Beta

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité